direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

 

Ons reisaanbod
in de Caribbean

> Rondreizen

> Accommodaties

> Bouwstenen

 

Wat andere ouders van
de Caribbean vonden

reisverslag kinderenreisverslag ouders

Lees de reisverslagen van ouders die je voor gingen >>

 

Vandaag nog de
brochure in huis

brochure

Uitgebreide informatie vind je in onze digitale brochure.
Vraag 'm direct aan >>

Zeilen in de Grenadines

De leukste manier om de Grenadines te verkennen is per zeiljacht, omdat een groot deel van de eilanden alleen over het water bereikt kan worden.

Overdag vaar je van het ene naar het andere eiland, waarbij je onderweg voldoende tijd hebt om te zwemmen, snorkelen of zelfs te duiken op de mooiste plekken in de Caribbean.

Uiteraard ga je ook regelmatig voor anker om de kleine eilandjes en de parelwitte stranden te verkennen. Zo kun je vakantievilla’s van wereldsterren bekijken op het eiland Mustique, inkopen doen op de markt van Union Island of een wandeling maken door het binnenland van Mayreau.

Het zeiljacht

Er zijn verschillende zeiljachten, zodat we rekening kunnen houden met de grootte van je gezin en de leeftijd van de kinderen. De jachten zijn over het algemeen ruim, met een aparte hut voor jou en de kinderen, een eigen badkamer en ruimte op het dek/in de woonkamer. Het verblijf op het jacht is op basis van volpension. Alleen de drankjes moeten apart worden betaald.

Duiken en snorkelen

Tijdens iedere zeilcruise heb je alle gelegenheid om te snorkelen. Snorkel-materialen zijn slechts beperkt aanwezig aan boord, dus we adviseren om vanuit Nederland goede spullen mee te nemen. Standaard of eenvoudige materialen passen vaak niet goed bij kleine kinderen. Koop daarom een goede set in Nederland en pas bij aanschaf of de bril goed zit. Niets is zo vervelend als op reis tot de conclusie komen dat je kinderen niet kunnen snorkelen omdat ze geen goed passende bril hebben of kunnen huren/kopen.

Als je wilt duiken tijdens de zeilcruise dien je dit bij boeking van de reis aan te geven. Tegen een toeslag kunnen we een jacht boeken inclusief duikfaciliteiten. Als je nog nooit of al lange tijd niet hebt gedoken, raden we aan om voorafgaand aan de zeilcruise eerst een brevet te halen of opfrisduik te doen. Dit kan uiteraard tijdens je verblijf op één van de eilanden in de Caribbean.

De route

We kunnen de reis inplannen voor de reisduur die jullie zelf wensen. Het minimum is drie nachten, zodat je voldoende tijd hebt om een deel van de Grenadines te zien. Je kunt de zeil-cruise ook gebruiken om naar andere eilanden te reizen. Tijdens onze rondreis “Parels van de Caribbean” zeil je bijvoorbeeld in vijf dagen van Carriacou naar St. Vincent. Ook kun je de cruise op Bequia of Canouan beginnen of eindigen.

Tijdens iedere zeilcruise bezoek je in principe de eilanden Carriacou, Sandy Island, Petit St. Martinique, Union Island, Palm Island, Mayreau en de indrukwekkende Tobago Cayes. Bij langere zeilcruises of bij een “one way” kun je ook Mustique en Bequia bezoeken.

Prijsindicatie: zeilcruise van 4 dagen/3 nachten vanaf €630 per volwassene, kind vanaf €375 en zeilcruise van 7 dagen/6 nachten vanaf €1.095 per volwassene, kind vanaf €630, beide incl. transfers van en naar je hotel op Grenada, per vliegtuig van Grenada naar Carriacou en per ferry van Carriacou naar Grenada.


zeilen kinderen caraïbsch gebied

zeilen gezin

zeilen gezin

familie reizen
verre reizen kinderen
caribbean vakantie kinderen
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
type gezinsreis
reizen met kinderen
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders