Direct naar onze bestemmingen
familie reizen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen

Volg onze laatste tips via Facebook en Twitter

FacebookTwitter


 

baby peuter kleuter kind tiener

Even voorstellen

Expeditie Kroost & Co is de eerste Nederlandse reisorganisator die volledig gespecialiseerd is in verre en bijzondere reizen voor ouders en kinderen (van 0 tot 16 jaar). We bieden een ruime keuze aan reizen naar de meest bijzondere en kindvriendelijke reisbestemmingen buiten Europa.

De meeste mensen denken bij de woorden 'kinderen' en 'vakantie' direct aan een vakantiepark of camping in Europa. Steeds vaker willen ouders hun welverdiende vakantie met de kinderen echter ook buiten het Europese continent doorbrengen. Expeditie Kroost & Co biedt je diverse mogelijkheden om op een bijzondere manier vakantie te vieren, waar zowel jij als je kinderen van kunnen genieten.

Dat genieten zit dan niet zozeer in de aanwezigheid van een uitgebreid kinderanimatie-programma waar je kinderen de hele dag bezig worden gehouden, maar bijvoorbeeld in het feit dat je in de natuur dieren tegenkomt die wij alleen van dierenparken of uit films kennen. Of dat je kennismaakt met oude culturen en hun gewoontes. Maar je kunt natuurlijk ook ‘gewoon’ genieten van een exotische strandvakantie, waarbij je rustige dagen op het strand afwisselt met (water)sporten, fietstochtjes, wandelingen en boot- of snorkeltripjes. En voor kinderen die graag nieuwe vriendjes maken op vakantie hebben we speciale vriendjesreizen ontwikkeld. Hierbij is zoveel mogelijk het individueel reizen als uitgangspunt genomen, maar wel op zo’n manier dat je kinderen ook in contact komen met andere Nederlandse kinderen.

Bij Expeditie Kroost & Co hebben we ruime ervaring in het organiseren en maken van verre reizen met jonge kinderen. Daarom weten wij als geen ander wat voor jou en je gezin belangrijk is en welke vragen en onzekerheden je kunt hebben.

We adviseren en verkopen onze reizen uitsluitend rechtstreeks aan klanten. Hierdoor zijn onze tarieven niet alleen aantrekkelijk, maar kunnen we je ook beter persoonlijk advies geven, afgestemd op jouw specifieke wensen ten aanzien van reizen met kinderen.

clear

leeftijd verre kindervakantie

Onze Gezins-Garanties ®

De reismama's van Expeditie Kroost & Co hebben ruime ervaring in het organiseren en maken van verre reizen met kinderen. Dankzij deze unieke expertise en ervaring zijn we als geen ander in staat om reislustige gezinnen het volgende te bieden:
 

1.

Alleen veilige landen
die we goed kennen

2.

Altijd een soepele reisroute

3.

Maximale flexibiliteit

4.

Alleen plekken waar je
je welkom voelt

5.

Voor iedereen bijzonder

6.

Altijd voorbereid
op reis

Meer lezen over wat onze reizen anders maakt >>

verre reizen kinderen
BIJZONDERE VERRE REIZEN MET JE
vakantie voor kinderen
verre vakantie kinderen
reis met kids boeken
tips en info
verzekering kinderen
type gezinsreis
direct naar onze bestemmingen
werken
reizen met kinderen
klimaat en beste reistijd
tips en info
reisverslag kinderen reisverslag ouders