direct naar onze bestemmingen
reizen met kinderen kindvriendelijke bestemmingen inspiratie reizen kids reisverslagen reisorganisatie gezinsreizen
baby peuter kleuter kind tiener

 

Ons reisaanbod
in Nieuw-Zeeland

> Rondreizen

> Accommodaties

> Bouwstenen

 

Wat andere gezinnen van
Nieuw-Zeeland vonden

reisverslag kinderenreisverslag ouders

Lees de reisverslagen van ouders die je voor gingen >>

 

Vandaag nog de
brochure in huis

brochure

Uitgebreide informatie vind je in onze digitale brochure.
Vraag 'm direct aan >>


rondreis kinderen camper


Kenmerken

Kindvriendelijk

Bijzonder

Rondreis - Camper

De meest gebruikte manier om in Nieuw-Zeeland rond te reizen is per camper. Dit is tevens het meest ideale vervoermiddel voor gezinnen met kleine kinderen. In je eigen huisje kun je het land verkennen en stoppen op die plaatsen die je zelf het leukst vindt, terwijl iedereen ’s avonds in zijn ‘eigen’ bed kan slapen.

De vrijheid die je door de camper hebt is ongeëvenaard. Je kunt zelf je reisplan bepalen en ter plaatse bijstellen. Als je het ergens naar je zin hebt kun je gemakkelijk een dagje langer blijven en als het regent reis je vast door naar de volgende plaats waar misschien de zon wel schijnt. Het enige dat vastligt is de datum van de ferry (maar ook deze mag je indien beschikbaar nog aanpassen) en de dag waarom je weer terug moet vliegen.

Omdat er in Nieuw-Zeeland zo veel per camper wordt gereisd, zijn de faciliteiten uitstekend. Overal zijn goede campings, bij nagenoeg iedere camping of benzinestation kun je de water- en afvaltanks van je camper vullen of legen en zelfs parkeren bij grote musea en supermarkten is over het algemeen geen probleem. Je hebt je eigen douche en toilet in de camper, maar de voorzieningen op campings zijn over het algemeen zo goed dat zelfs mensen die normaal gesproken geen groot fan van kamperen zijn kunnen genieten van een reis per camper.

Meer informatie over deze rondreis vind je in de uitgebreide reisomschrijving >>
 

De reis in het kort

Dag

Plaats

1

Vertrek Amsterdam

2

Tussenstop Kuala Lumpur of Hong Kong, met dagkamer

3-5

Quest Hotel of Poplars Apartments

5-22

Rondreis per camper

22

Inleveren camper, vlucht terug naar Amsterdam

17

Aankomst Amsterdam

Bekijk de verschillende campertypes >>
 

Prijsindicatie

Ieder gezin is anders, daarom boek je een reis bij Expeditie Kroost & Co altijd op basis van een persoonlijke offerte die je ontvangt. Deze is gebaseerd op jullie persoonlijke wensen en gezinssamenstelling en hierin geven we bijvoorbeeld ook de kamertypes aan die passen bij jullie gezinsgrootte. Om je vooraf een beter beeld te geven van de prijs van onze reizen hebben we een prijsindicatie gegeven voor verschillende gezinstypen. De prijzen zijn gebaseerd op het tarief van beschikbaarheid in de goedkoopste boekingsklasse bij de vluchten, waarbij we geen rekening hebben gehouden met speciale actietarieven. In de praktijk kan het voorkomen dat een reis duurder of goedkoper wordt dan hieronder staat aangegeven.

Malaysia Airways

Laagzeizoen

Hoogseizoen*

2 volwassenen en baby

5.395

5.520

2 volwassenen en 1 kind

6.375

6.315

2 volwassenen en 2 kinderen

7.740

7.640

2 volwassenen en 3 kinderen

8.935

8.595

Cathay Pacific

Laagzeizoen

Hoogseizoen*

2 volwassenen en baby

6.495

6.645

2 volwassenen en 1 kind

7.490

7.410

2 volwassenen en 2 kinderen

8.850

8.750

2 volwassenen en 3 kinderen

10.035

9.880

* In de periode tussen 10 en 25 december betaal je een toeslag op de vluchten. Voor Malaysia Airlines: €190 per volwassene, €140 per kind en €20 per baby (gebaseerd op de goedkoopste boekingsklasse), voor Cathay Pacific: €220 per volwassene, €165 per kind en €20 per baby (gebaseerd op de goedkoopste boekingsklasse)

De prijsindicatie is gebaseerd op twee samen reizende volwassenen met kinderen. We zijn uitgegaan van het laagseizoen (mei, juni, oktober) en hoogseizoen (december-maart). In overige maanden ligt de prijs tussen vermelde bedragen en in juli/augustus zelfs inclusief hoogseizoentoeslagen op de vluchten mogelijk nog wat lager. We zijn uitgegaan van een 4-berth camper voor gezinnen met 1 kind en een 6-berth camper voor gezinnen met 2 of meer kinderen. De reissom is gebaseerd op vluchten in de goedkoopste boekingsklasse in het betreffende seizoen en incl. de luchthavenbelasting en toeslagen voor zover nu bekend (Malaysia Airlines €350 p.p., Cathay Pacific €175 p.p.). In de reissom zijn inbegrepen transfers, ferry, binnenlandse vlucht Christchurch-Auckland, accommodatie voor de eerste 2 nachten en 17 dagen camperhuur.

Toeslagen/kortingen
Het is mogelijk om te kiezen voor een ruimere of kleinere camper dan wij standaard voor onze reizen gebruiken. Wat extra comfort kan bijvoorbeeld prettig zijn. Onderstaande prijzen geven je een richtlijn voor het prijsverschil op de totale reissom.

  • Toeslag 4-Berth Premium camper voor een gezin van 3 personen: €85
  • Toeslag 6-Berth camper voor een gezin van 3 personen: €235
  • Korting 4-Berth Premium camper voor een gezin van 4 personen: 140. Let op: deze optie wordt niet aanbevolen als je met een baby/dreumes reist i.v.m. de beperkte flexibiliteit qua slaapplaatsen t.o.v. een 6-berth camper.
     

Bekijk het overzicht met alle informatie over deze reis >>

familie reizen
verre reizen kinderen
nieuw-zeeland vakantie kinderen
vakantie voor kinderen
leeftijd verre kindervakantie
wat je niet mag missen
tips en info
klimaat en beste reistijd
aanbod verre gezinsreizen
type gezinsreis
reizen met kinderen
direct naar onze bestemmingen
reisverslag kinderen reisverslag ouders